Life@Boathouse

COURTYARD REINVENTED

 

Optimization is sought by dividing the functions into two clear zones – Living and Services, creating an in-between space. The courtyard communicates horizontally and vertically- physically, visually and sensually. It becomes a place to travel within the building and also where complete transparency is observed. With weld-mesh steel screens on either side, the court is open to elements and cools the air that passes through it. This void is the heart of the house where stale energy is ejected and fresh one pumped in constantly.
La belle-mère donne accidentellement du Viagra à son beau-fils et doit l’aider! Mandy Flores Kamagra 50 mg le viagra a laissé hugh hefner sourd mais il a dit qu’il préférait avoir des relations sexuelles plutôt qu’entendre
check on Studio Matter


.........